Enzo Knol over smakkerd van 4 meter hoge duikplank: "Ik zag niets meer"

Enzo Knol over smakkerd van 4 meter hoge duikplank: "Ik zag niets meer"

Vlogger Enzo Knol is flink geschrokken. Na een sprong van een vier meter hoge duikplank was het de bedoeling dat hij door een band zou duiken. Dit ging helemaal mis, waardoor hij op zijn nek terecht kwam. Hij zag enkele seconden niets meer en hoorde een harde piep in zijn oren. In het ziekenhuis is gebleken dat hij geen letsel heeft opgelopen en dus stelt hij zijn fans gerust.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Enzo Knol</em> over smakkerd van 4 meter hoge duikplank: &quot;Ik zag niets meer&quot; Vlogger Enzo Knol is flink geschrokken. Na een sprong van een vier meter hoge duikplank was het de bedoeling dat hij door een band zou duiken. Dit ging helemaal mis, waardoor hij op zijn nek terecht kwam. Hij zag enkele seconden niets meer en hoorde een harde piep in zijn oren. In het ziekenhuis is gebleken dat hij geen letsel heeft opgelopen en dus stelt hij zijn fans gerust. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Klikbeet: vader van Enzo Knol wil geen gehandicapten wassen tijdens coronacrisis Bekijk deze video »
Entertainment :
Enzo Knol over smakkerd van 4 meter hoge duikplank: "Ik zag niets meer"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Enzo Knol over smakkerd van 4 meter hoge duikplank: "Ik zag niets meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen