Terugkijken: persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen van 28 september

Terugkijken: persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen van 28 september

Vanaf 19.00 uur gaven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid een persconferentie over nieuwe coronamaatregelen. Deze maatregelen zijn nodig omdat de corona-besmettingen in Nederland toenemen.

Maatregelen
De belangrijkste maatregel van Rutte en de Jonge is de sluiting van de horeca om 22.00 uur. Dat betekent: om 21.00 uur de laatste gasten naar binnen, en om 22.00 uur sluiten. Ook wordt geadviseerd om thuis te werken, tenzij het echt niet anders kan. Het belangrijkste doel van deze maatregelen: het reproductiegetal terugbrengen naar onder de één. Op dit moment is het reproductiegetal 1,33.

Bekijk de persconferentie van 28 september hieronder:

Terugkijken: persconferentie Rutte over <em>nieuwe coronamaatregelen</em> van 28 september Vanaf 19.00 uur gaven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid een persconferentie over nieuwe coronamaatregelen. Deze maatregelen zijn nodig omdat de corona-besmettingen in Nederland toenemen. Bekijk ook Kijk LIVE naar persconferentie Ernst Kuipers over de IC-capaciteit Bekijk deze video » Gebarentolk Irma hoest erop los tijdens persconferentie over nieuwe maatregelen Bekijk deze video » MaatregelenDe belangrijkste maatregel van Rutte en de Jonge is de sluiting van de horeca om 22.00 uur. Dat betekent: om 21.00 uur de laatste gasten naar binnen, en om 22.00 uur sluiten. Ook wordt geadviseerd om thuis te werken, tenzij het echt niet anders kan. Het belangrijkste doel van deze maatregelen: het reproductiegetal terugbrengen naar onder de één. Op dit moment is het reproductiegetal 1,33. Bekijk de persconferentie van 28 september hieronder:
Nieuws :
Terugkijken: persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen van 28 septemberPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen van 28 september of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen