Veronica Inside gemist? René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp (video)

Veronica Inside gemist? René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Het is niet voor het eerst: René van der Gijp gaat stuk om Jan Boskamp, die het woord 'quarantaine' niet helemaal goed uitspreekt.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? René gaat stuk om <em>verspreking Jan Boskamp</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Het is niet voor het eerst: René van der Gijp gaat stuk om Jan Boskamp, die het woord 'quarantaine' niet helemaal goed uitspreekt. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook René zag Famke Louise bij Jinek: "Ik vond het triest en sneu" (VI) Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan heeft brok in zijn keel door ruzie familie Roelvink Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Wie moet de assistent van Frank de Boer worden? Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside gemist? René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen