Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Voor Hetzelfde Geld gaan Edith en Peter op zoek naar een ander huis voor hetzelfde geld, met meer rust en ruimte. BurenAls Edith en Peter in hun huidige hoekhuis in Haarlem hadden kunnen proefwonen, dan hadden ze het nooit gekocht. Het geluid van de buren zijn ze spuugzat en als echte Texelaar kan Peter niet wachten om weer richting het platteland te gaan. SchaapjesOok Edith wil niets liever dan ruimte en een wei met schaapjes. Omdat reistijd geen rol speelt neemt Natasja het stel twee dagen mee, kriskras door Nederland. Nieuwsuur: Woningmarkt op slot door vergrijzing, hoe komt doorstroom weer op gang? Bekijk deze video » Chateau Meiland: Een moeizame verhuizing: 'We hebben alledrie zo'n andere stijl' (video) Bekijk deze video » Opruimwoede in Chateau Meiland: Martien wil alles weggooien (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Voor Hetzelfde Geld gaan Edith en Peter op zoek naar een ander huis voor hetzelfde geld, met meer rust en ruimte.

Buren
Als Edith en Peter in hun huidige hoekhuis in Haarlem hadden kunnen proefwonen, dan hadden ze het nooit gekocht. Het geluid van de buren zijn ze spuugzat en als echte Texelaar kan Peter niet wachten om weer richting het platteland te gaan.

Schaapjes
Ook Edith wil niets liever dan ruimte en een wei met schaapjes. Omdat reistijd geen rol speelt neemt Natasja het stel twee dagen mee, kriskras door Nederland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Voor hetzelfde geld
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen