Huisarts bij De Vooravond: "Praat erover als je je rot voelt vanwege corona"

Huisarts bij De Vooravond: "Praat erover als je je rot voelt vanwege corona"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

"Je mag je rot en depressief voelen door de corona-maatregelen, maar praat erover met elkaar." Dit zegt huisarts Young-Kon Lambeck in De Vooravond. Hij moedigt aan om je uit te spreken over je gevoelens.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Huisarts bij <em>De Vooravond</em>: &quot;Praat erover als je je rot voelt vanwege corona&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 28 september terugkijken bij Gids.tv. "Je mag je rot en depressief voelen door de corona-maatregelen, maar praat erover met elkaar." Dit zegt huisarts Young-Kon Lambeck in De Vooravond. Hij moedigt aan om je uit te spreken over je gevoelens. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marcel van Roosmalen: "Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer" (video) Bekijk deze video » Lee Towers treedt op in De Vooravond met 'Ik mis de stad van toen' Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Huisarts bij De Vooravond: "Praat erover als je je rot voelt vanwege corona"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Huisarts bij De Vooravond: "Praat erover als je je rot voelt vanwege corona" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen