Femke Halsema: "Ik ben voor een draagplicht van mondmaskers" (Op1)

Femke Halsema: "Ik ben voor een draagplicht van mondmaskers" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Er wordt al maanden over gesproken: mondkapjes. Femke Halsema is voor een draagplicht van mondmaskers. "Je kunt vanuit het voorzorgsbeginsel wel degelijk adviseren om een mondkapje te dragen."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Femke Halsema: &quot;Ik ben voor een draagplicht van mondmaskers&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Er wordt al maanden over gesproken: mondkapjes. Femke Halsema is voor een draagplicht van mondmaskers. "Je kunt vanuit het voorzorgsbeginsel wel degelijk adviseren om een mondkapje te dragen." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? "We hebben niet veel tijd meer om corona te stoppen" Bekijk deze video » Arts-microbioloog Anne Wensing bij Op1: "Het is twee voor twaalf" Bekijk deze video » Olga Zuiderhoek: "Verplicht dragen van mondkapjes best een goed idee"(Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Femke Halsema: "Ik ben voor een draagplicht van mondmaskers" (Op1)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema: "Ik ben voor een draagplicht van mondmaskers" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen