Pieter wordt ziek van kapsalon naast huis (video)

Pieter wordt ziek van kapsalon naast huis (video)

Pieter de Jong woont sinds een tijd in een camper, en dat terwijl hij een mooi huis heeft. Naast zijn huis zit een kapsalon, en door de luchten van de haarproducten wordt hij benauwd. Hij vertelt zijn verhaal voor de camera van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Pieter wordt ziek van <em>kapsalon naast huis</em> (video) Pieter de Jong woont sinds een tijd in een camper, en dat terwijl hij een mooi huis heeft. Naast zijn huis zit een kapsalon, en door de luchten van de haarproducten wordt hij benauwd. Hij vertelt zijn verhaal voor de camera van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Klaas Dijkhoff: "Regels overtreden betekent grote jongen zijn en boete betalen" (video) Bekijk deze video » Telstar-fans nog snel naar laatste wedstrijd (video) Bekijk deze video » Bizar: Dogan werd beschoten in zijn slaapkamer (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Pieter wordt ziek van kapsalon naast huis (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pieter wordt ziek van kapsalon naast huis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen