Putin: A Russian Spy Story aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Putin: A Russian Spy Story aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Putin: A Russian Spy Story aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De driedelige documentaireserie 'Putin: A Russian Spy Story' gaat in op het leven van Vladimir Poetin en hoe de huidige Russische staatsleider is getransformeerd van een KGB-agent tot een van de machtigste leiders op aarde. De komende dinsdagen rond 22:40 uur te zien op NPO 2. Tv-serieDe twintigjarige Vladimir Poetin groeide op in een slechte buurt in Leningrad. In zijn vrije tijd keek hij graag naar zijn favoriete televisieserie 'Zeventien momenten in de lente', over een Sovjet-spion die undercover ging bij de Nazi's. SpionnenDe serie werd gefinancierd door de KGB om nieuwe spionnen te rekruteren en met succes: Poetin raakte geïnspireerd en melde zich aan bij de Russische geheime dienst. James BondDe eerste aflevering is een portret van een politicus die te werk ging als een Russische James Bond. De carrière van Poetin van KGB rekruut tot president lijkt op een spionagethriller. Zien: Vladimir Poetin organiseert indrukwekkende militaire parade in Moskou Bekijk deze video » Poetin kan tot 2036 president blijven (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Putin: A Russian Spy Story aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De driedelige documentaireserie 'Putin: A Russian Spy Story' gaat in op het leven van Vladimir Poetin en hoe de huidige Russische staatsleider is getransformeerd van een KGB-agent tot een van de machtigste leiders op aarde. De komende dinsdagen rond 22:40 uur te zien op NPO 2.

Tv-serie
De twintigjarige Vladimir Poetin groeide op in een slechte buurt in Leningrad. In zijn vrije tijd keek hij graag naar zijn favoriete televisieserie 'Zeventien momenten in de lente', over een Sovjet-spion die undercover ging bij de Nazi's.

Spionnen
De serie werd gefinancierd door de KGB om nieuwe spionnen te rekruteren en met succes: Poetin raakte geïnspireerd en melde zich aan bij de Russische geheime dienst.

James Bond
De eerste aflevering is een portret van een politicus die te werk ging als een Russische James Bond. De carrière van Poetin van KGB rekruut tot president lijkt op een spionagethriller.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Putin: A Russian Spy Story aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen