Georgina Verbaan trots op film Buiten is het feest: "Belangrijk verhaal" (video)

Georgina Verbaan trots op film Buiten is het feest: "Belangrijk verhaal" (video)

Karin Bloemen deed in het boek Maar buiten is het feest letterlijk een boekje open over haar verschrikkelijke jeugd, waarin ze seksueel werd misbruikt. Dat verhaal is nu vertaald naar een film, waarin Georgina Verbaan één van de hoofdrollen speelt. Ze is ontzettend trots op het eindresultaat, want volgens haar is het een belangrijk verhaal, dat verteld moet worden. Bloemen hoopt zelf dat jongeren die nu met huiselijk geweld te maken hebben steun vinden in de film.

Bekijk de reportage van Shownieuws hieronder.

Georgina Verbaan trots op film <em>Buiten is het feest</em>: &quot;Belangrijk verhaal&quot; (video) Karin Bloemen deed in het boek Maar buiten is het feest letterlijk een boekje open over haar verschrikkelijke jeugd, waarin ze seksueel werd misbruikt. Dat verhaal is nu vertaald naar een film, waarin Georgina Verbaan één van de hoofdrollen speelt. Ze is ontzettend trots op het eindresultaat, want volgens haar is het een belangrijk verhaal, dat verteld moet worden. Bloemen hoopt zelf dat jongeren die nu met huiselijk geweld te maken hebben steun vinden in de film. Bekijk de reportage van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Trailer Buiten Is Het Feest Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Georgina Verbaan trots op film Buiten is het feest: "Belangrijk verhaal" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Georgina Verbaan trots op film Buiten is het feest: "Belangrijk verhaal" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen