LuckyTV: Cora van Nieuwenhuizen verklapt nieuwe coronaregels, Arie Slob woest

LuckyTV: Cora van Nieuwenhuizen verklapt nieuwe coronaregels, Arie Slob woest

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Cora van Nieuwenhuizen verklapt nieuwe coronaregels, Arie Slob woest Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Maandag gaven Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie met nieuwe coronamaatregelen, maar gedurende de dag lekten ze de nieuwe regels één voor één uit. LuckyTV traceerde de bron van de gelekte informatie: niemand minder dan Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat. Collega Arie Slob was woedend. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Heeft Famke Louise nieuwe hit met #ikdoenietmeermee? (video) Bekijk deze video » LuckyTV: ‘Kritische’ Tim Douwsma gaat los bij Op1 over #ikdoenietmeermee Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Cora van Nieuwenhuizen verklapt nieuwe coronaregels, Arie Slob woest

Maandag gaven Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie met nieuwe coronamaatregelen, maar gedurende de dag lekten ze de nieuwe regels één voor één uit. LuckyTV traceerde de bron van de gelekte informatie: niemand minder dan Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat. Collega Arie Slob was woedend.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Cora van Nieuwenhuizen verklapt nieuwe coronaregels, Arie Slob woest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen