Jinek gemist? Saskia Belleman noemt de verklaring van Jos B. "een beetje laf"

Jinek gemist? Saskia Belleman noemt de verklaring van Jos B. "een beetje laf"

De zaak rond de dood van Nicky Verstappen blijft maar doorsleuren, en de nabestaanden van het jongetje krijgen klap op klap. In Jinek werd de kwestie uitgebreid besproken. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vindt de verklaring van verdachte Jos B. "een beetje laf".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Saskia Belleman noemt de verklaring van Jos B. &quot;een beetje laf&quot; De zaak rond de dood van Nicky Verstappen blijft maar doorsleuren, en de nabestaanden van het jongetje krijgen klap op klap. In Jinek werd de kwestie uitgebreid besproken. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vindt de verklaring van verdachte Jos B. "een beetje laf". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. 22 jaarBelleman vraagt zich af waarom B. pas na tweeëntwintig jaar het stilzwijgen doorbreekt, terwijl hij Nicky Verstappen naar eigen zeggen aantrof op het moment dat het jongetje al dood was. Waarom heeft hij hier nooit iets over gezegd? Het is niet het enige bijzondere aspect aan de verklaring: advocaat Peter Plasman vond het ook opmerkelijk dat B. zijn verklaring via een video gaf. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jos Brech verbaast iedereen: "Nicky Verstappen was al overleden" (video) Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Saskia Belleman noemt de verklaring van Jos B. "een beetje laf"

22 jaar
Belleman vraagt zich af waarom B. pas na tweeëntwintig jaar het stilzwijgen doorbreekt, terwijl hij Nicky Verstappen naar eigen zeggen aantrof op het moment dat het jongetje al dood was. Waarom heeft hij hier nooit iets over gezegd? Het is niet het enige bijzondere aspect aan de verklaring: advocaat Peter Plasman vond het ook opmerkelijk dat B. zijn verklaring via een video gaf.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Saskia Belleman noemt de verklaring van Jos B. "een beetje laf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen