Jinek: hoe kwam het DNA van Jos B. op de onderbroek van Nicky Verstappen?

Jinek: hoe kwam het DNA van Jos B. op de onderbroek van Nicky Verstappen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: hoe kwam het DNA van Jos B. op de onderbroek van <em>Nicky Verstappen</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. De zaak-Nicky Verstappen ging maandag verder met een verklaring van verdachte Jos B. Het riep veel vragen op over hoe het één en ander precies is gegaan. Zo vertelt rechtbankverslaggever Saskia Belleman in Jinek dat er nog altijd geen antwoord is gekomen op een belangrijke vraag: hoe is het DNA van B. op de onderbroek van Nicky gekomen, waarhij nog een pyjamabroek overheen droeg? Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jos Brech verbaast iedereen: "Nicky Verstappen was al overleden" (video) Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: hoe kwam het DNA van Jos B. op de onderbroek van Nicky Verstappen?

De zaak-Nicky Verstappen ging maandag verder met een verklaring van verdachte Jos B. Het riep veel vragen op over hoe het één en ander precies is gegaan. Zo vertelt rechtbankverslaggever Saskia Belleman in Jinek dat er nog altijd geen antwoord is gekomen op een belangrijke vraag: hoe is het DNA van B. op de onderbroek van Nicky gekomen, waarhij nog een pyjamabroek overheen droeg?

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: hoe kwam het DNA van Jos B. op de onderbroek van Nicky Verstappen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen