Nabeschouwing persconferentie Mark Rutte in Jinek: "Er kon geen lachje vanaf"

Nabeschouwing persconferentie Mark Rutte in Jinek: "Er kon geen lachje vanaf"

Het coronavirus is in Nederland aan een levensgevaarlijke opmars bezig, en dat was reden voor Mark Rutte en Hugo de Jonge om nieuwe coronamaatregelen aan te kondigen in de persconferentie van maandag 28 september. Parlementair verslaggever Marieke van de Zilver was erbij: "Er kon geen lachje vanaf."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Nabeschouwing persconferentie <em>Mark Rutte</em> in <em>Jinek</em>: &quot;Er kon geen lachje vanaf&quot; Het coronavirus is in Nederland aan een levensgevaarlijke opmars bezig, en dat was reden voor Mark Rutte en Hugo de Jonge om nieuwe coronamaatregelen aan te kondigen in de persconferentie van maandag 28 september. Parlementair verslaggever Marieke van de Zilver was erbij: "Er kon geen lachje vanaf." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Ernstige situatieHet heeft alles te maken met de ernstige situatie waarin Nederland zich momenteel bevindt, met een enorme toename van het aantal coronabesmettingen. Waar Rutte in mei, toen het virus redelijk onder controle was, nog grapjes maakte over knuffelen met Emmanuel Macron, was hij nu van begin tot eind bloedserieus. Wouter de Winther vraagt zich af of het kabinet niet te laat heeft ingegrepen, en Lodewijk Asscher houdt nog steed zijn hart vast. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gebarentolk Irma hoest erop los tijdens persconferentie over nieuwe maatregelen Bekijk deze video » Video: samenvatting persconferentie Mark Rutte (28 september) Bekijk deze video »
Talkshow :
Nabeschouwing persconferentie Mark Rutte in Jinek: "Er kon geen lachje vanaf"

Ernstige situatie
Het heeft alles te maken met de ernstige situatie waarin Nederland zich momenteel bevindt, met een enorme toename van het aantal coronabesmettingen. Waar Rutte in mei, toen het virus redelijk onder controle was, nog grapjes maakte over knuffelen met Emmanuel Macron, was hij nu van begin tot eind bloedserieus. Wouter de Winther vraagt zich af of het kabinet niet te laat heeft ingegrepen, en Lodewijk Asscher houdt nog steed zijn hart vast.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing persconferentie Mark Rutte in Jinek: "Er kon geen lachje vanaf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen