Jinek gemist? Internist Robin Peeters in paniek: "We wilden beter voorbereid zijn"

Jinek gemist? Internist Robin Peeters in paniek: "We wilden beter voorbereid zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Internist Robin Peeters in paniek: &quot;We wilden beter voorbereid zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. De tweede golf van het coronavirus overspoelt momenteel heel Nederland, en het leidt tot extra maatregelen en grote zorgen - vooral onder de mensen die in de zorg werken, zoals internist Robin Peeters van het Erasmus MC. Hij vertelt dat ze ook in de ziekenhuizen corona-moe zijn, maar dat ze nu denken: "Daar gaan we weer." Ook zegt hij dat ze graag meer tijd hadden gehad om beter voorbereid te zijn. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? "We hebben niet veel tijd meer om corona te stoppen" Bekijk deze video » Diederik Gommers: "Covidpatiënt belangrijker dan de niet-Covidpatiënt?" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Internist Robin Peeters in paniek: "We wilden beter voorbereid zijn"

De tweede golf van het coronavirus overspoelt momenteel heel Nederland, en het leidt tot extra maatregelen en grote zorgen - vooral onder de mensen die in de zorg werken, zoals internist Robin Peeters van het Erasmus MC. Hij vertelt dat ze ook in de ziekenhuizen corona-moe zijn, maar dat ze nu denken: "Daar gaan we weer." Ook zegt hij dat ze graag meer tijd hadden gehad om beter voorbereid te zijn.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV