Jinek: John Jorritsma vindt dat alle mogelijke coronamaatregelen getroffen moeten worden

Jinek: John Jorritsma vindt dat alle mogelijke coronamaatregelen getroffen moeten worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: John Jorritsma vindt dat alle mogelijke coronamaatregelen getroffen moeten worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. John Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven, had ook tijdens de eerste coronagolf al een uitgesproken mening over de mogelijke coronamaatregelen die Nederland moet treffen. Dat is hij nu opnieuw: hij wil niet nóg een keer de ellende van het voorjaar meemaken, toen Brabant het epicentrum van de coronacrisis was. En daarom is Jorritsma van mening dat alle mogelijke maatregelen getroffen moeten worden om dat te voorkomen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gebarentolk Irma hoest erop los tijdens persconferentie over nieuwe maatregelen Bekijk deze video » Video: samenvatting persconferentie Mark Rutte (28 september) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: John Jorritsma vindt dat alle mogelijke coronamaatregelen getroffen moeten worden

John Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven, had ook tijdens de eerste coronagolf al een uitgesproken mening over de mogelijke coronamaatregelen die Nederland moet treffen. Dat is hij nu opnieuw: hij wil niet nóg een keer de ellende van het voorjaar meemaken, toen Brabant het epicentrum van de coronacrisis was. En daarom is Jorritsma van mening dat alle mogelijke maatregelen getroffen moeten worden om dat te voorkomen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: John Jorritsma vindt dat alle mogelijke coronamaatregelen getroffen moeten worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen