Lodewijk Asscher in Jinek over gebrek aan mondkapjesplicht: "Ontzettend eigenwijs"

Lodewijk Asscher in Jinek over gebrek aan mondkapjesplicht: "Ontzettend eigenwijs"

Het blijft een heikele kwestie: moeten mondkapjes in Nederland nu wel of niet verplicht worden? Premier Mark Rutte wil er nog niet aan, omdat het RIVM het nut van mondkapjes nog altijd lijkt te bagatelliseren.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Lodewijk Asscher in <em>Jinek</em> over gebrek aan <em>mondkapjesplicht</em>: &quot;Ontzettend eigenwijs&quot; Het blijft een heikele kwestie: moeten mondkapjes in Nederland nu wel of niet verplicht worden? Premier Mark Rutte wil er nog niet aan, omdat het RIVM het nut van mondkapjes nog altijd lijkt te bagatelliseren. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. EigenwijsIn Jinek wordt aan tafel gediscussieerd over een eventuele mondkapjesplicht. Volgens Wouter de Winther moet het kabinet een enorme draai maken, omdat mondkapjes in het buitenland de normaalste zaak van de wereld zijn. Lodewijk Asscher noemt het zelfs "ontzettend eigenwijs" van het kabinet. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Olga Zuiderhoek: "Verplicht dragen van mondkapjes best een goed idee"(Op1) Bekijk deze video » Femke Halsema: "Ik ben voor een draagplicht van mondmaskers" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Lodewijk Asscher in Jinek over gebrek aan mondkapjesplicht: "Ontzettend eigenwijs"

Eigenwijs
In Jinek wordt aan tafel gediscussieerd over een eventuele mondkapjesplicht. Volgens Wouter de Winther moet het kabinet een enorme draai maken, omdat mondkapjes in het buitenland de normaalste zaak van de wereld zijn. Lodewijk Asscher noemt het zelfs "ontzettend eigenwijs" van het kabinet.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lodewijk Asscher in Jinek over gebrek aan mondkapjesplicht: "Ontzettend eigenwijs" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen