Jinek: advocaat Peter Plasman legt uit waarom hij met Code Oranje de politiek in wil

Jinek: advocaat Peter Plasman legt uit waarom hij met Code Oranje de politiek in wil

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: advocaat Peter Plasman legt uit waarom hij met <em>Code Oranje</em> de politiek in wil Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Het lijkt een opmerkelijk duo: advocaat Peter Plasman en de van corruptie verdachte Haagse wethouder Richard de Mos, die samen de Tweede Kamer in willen met hun politieke partij Code Oranje. Ook Eva Jinek vindt het een vreemde keuze van advocaat Plasman, maar die legt uit waarom hij ervoor heeft gekozen: "Ik wil het vertrouwen in de rechtstaat waarborgen voor de toekomst." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Richard de Mos ontkent aantijgingen deelname criminele organisaties Bekijk deze video » Politieke Partij Code Oranje: "Alles voorleggen aan bevolking!" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: advocaat Peter Plasman legt uit waarom hij met Code Oranje de politiek in wil

Het lijkt een opmerkelijk duo: advocaat Peter Plasman en de van corruptie verdachte Haagse wethouder Richard de Mos, die samen de Tweede Kamer in willen met hun politieke partij Code Oranje. Ook Eva Jinek vindt het een vreemde keuze van advocaat Plasman, maar die legt uit waarom hij ervoor heeft gekozen: "Ik wil het vertrouwen in de rechtstaat waarborgen voor de toekomst."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: advocaat Peter Plasman legt uit waarom hij met Code Oranje de politiek in wil of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen