Restaurant Misverstand: Mijnnie had het gevoel dat haar Alzheimer weg was (video)

Restaurant Misverstand: Mijnnie had het gevoel dat haar Alzheimer weg was (video)

Het prachtige programma Restaurant Misverstand, waarin negen relatief jonge Alzheimer-patiënten aan de slag gaan in de horeca, is ten einde. In de laatste aflevering blikte Mijnnie terug op haar prachtige avontuur. "Mijn Alzheimer was weg!" vertelt ze geëmotioneerd. Dit gevoel kreeg ze doordat ze met allemaal gelijkgestemden aan het werk was in een echt restaurant.

Bekijk het fragment uit Restaurant Misverstand hieronder. Je kunt alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv.

<em>Restaurant Misverstand</em>: Mijnnie had het gevoel dat haar Alzheimer weg was (video) Het prachtige programma Restaurant Misverstand, waarin negen relatief jonge Alzheimer-patiënten aan de slag gaan in de horeca, is ten einde. In de laatste aflevering blikte Mijnnie terug op haar prachtige avontuur. "Mijn Alzheimer was weg!" vertelt ze geëmotioneerd. Dit gevoel kreeg ze doordat ze met allemaal gelijkgestemden aan het werk was in een echt restaurant. Bekijk het fragment uit Restaurant Misverstand hieronder. Je kunt alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hartverscheurend preview Restaurant Misverstand: "Het lukt me gewoon niet" (video) Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Mijnnie ontgaat het compliment dat ze krijgt (video) Bekijk deze video »
TV :
Restaurant Misverstand: Mijnnie had het gevoel dat haar Alzheimer weg was (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Restaurant Misverstand: Mijnnie had het gevoel dat haar Alzheimer weg was (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen