Maurice de Hond ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video)

Maurice de Hond ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video)

Maurice de Hond is één van de gezichten van de 'oppositie' tegen het kabinet en de coronamaatregelen. Hij is dan ook niet te spreken over de nieuwe maatregelen die Mark Rutte en Hugo de Jonge maandag aankondigden. Volgens De Hond zijn er slechts twee regels die nu van levensbelang zijn.

<em>Maurice de Hond</em> ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video) Maurice de Hond is één van de gezichten van de 'oppositie' tegen het kabinet en de coronamaatregelen. Hij is dan ook niet te spreken over de nieuwe maatregelen die Mark Rutte en Hugo de Jonge maandag aankondigden. Volgens De Hond zijn er slechts twee regels die nu van levensbelang zijn. Weinig effectDe Hond denkt namelijk dat alle regels die het kabinet maandag heeft aangekondigd, weinig effect zullen hebben. Volgens de opiniepeiler kan Nederland zichzelf redden met twee simpele regels: in de binnenruimte mondbescherming dragen en "ventilatie, ventilatie, ventilatie". Hij is namelijk van mening dat het virus zich grotendeels door de lucht verplaatst, en met deze regels kun je die verspreiding voorkomen. Bekijk de video met Maurice de Hond hierboven. Bekijk ook Op1: Maurice de Hond schat kans op besmetting buiten nog steeds klein Bekijk deze video » Clash tussen Maurice de Hond en longarts Hans in 't Veen: "De prijs is fors" (Op1) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maurice de Hond ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video)

Weinig effect
De Hond denkt namelijk dat alle regels die het kabinet maandag heeft aangekondigd, weinig effect zullen hebben. Volgens de opiniepeiler kan Nederland zichzelf redden met twee simpele regels: in de binnenruimte mondbescherming dragen en "ventilatie, ventilatie, ventilatie". Hij is namelijk van mening dat het virus zich grotendeels door de lucht verplaatst, en met deze regels kun je die verspreiding voorkomen.

Bekijk de video met Maurice de Hond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maurice de Hond ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen