Zien: inwoners Delft hebben veel kritiek op horeca-maatregel kabinet

Zien: inwoners Delft hebben veel kritiek op horeca-maatregel kabinet

Na de persconferentie van maandag is de grote vraag natuurlijk: wat vindt het volk van de aangescherpte coronamaatregelen van het kabinet? In Delft zijn veel jongeren in ieder geval van mening dat de horecamaatregel het vervelendst is. Eén meisje vertelt: "Wij zijn zestien, zeventien en we hebben gewoon niks te doen."

Bekijk de reportage van het AD in Delft hieronder.

Zien: inwoners <em>Delft</em> hebben veel kritiek op horeca-maatregel kabinet Na de persconferentie van maandag is de grote vraag natuurlijk: wat vindt het volk van de aangescherpte coronamaatregelen van het kabinet? In Delft zijn veel jongeren in ieder geval van mening dat de horecamaatregel het vervelendst is. Eén meisje vertelt: "Wij zijn zestien, zeventien en we hebben gewoon niks te doen." Bekijk de reportage van het AD in Delft hieronder. Bekijk ook Nabeschouwing persconferentie Mark Rutte in Jinek: "Er kon geen lachje vanaf" Bekijk deze video » Maurice de Hond ontevreden over maatregelen kabinet, stelt eigen regels voor (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: inwoners Delft hebben veel kritiek op horeca-maatregel kabinet

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: inwoners Delft hebben veel kritiek op horeca-maatregel kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen