Zien: nabestaanden Nicky Verstappen geloven "geen barst" van verklaring Jos B.

Zien: nabestaanden Nicky Verstappen geloven "geen barst" van verklaring Jos B.

Maandag (28 september) ging de zaak-Nicky Verstappen verder. Eindelijk kwam verdachte Jos B. met een verklaring, maar die riep volgens Peter R. de Vries (misdaadverslaggever en vertrouweling van de nabestaanden) meer vragen op dan hij beantwoordde. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vertelt dat de familie "geen barst" gelooft van de verklaring van B.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder.

Zien: nabestaanden <em>Nicky Verstappen</em> geloven &quot;geen barst&quot; van verklaring Jos B. Maandag (28 september) ging de zaak-Nicky Verstappen verder. Eindelijk kwam verdachte Jos B. met een verklaring, maar die riep volgens Peter R. de Vries (misdaadverslaggever en vertrouweling van de nabestaanden) meer vragen op dan hij beantwoordde. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vertelt dat de familie "geen barst" gelooft van de verklaring van B. Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Jos Brech verbaast iedereen: "Nicky Verstappen was al overleden" (video) Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: nabestaanden Nicky Verstappen geloven "geen barst" van verklaring Jos B.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: nabestaanden Nicky Verstappen geloven "geen barst" van verklaring Jos B. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen