Heftige beelden uit Vlissingen: auto ramt gezondheidscentrum en richt ravage aan

Heftige beelden uit Vlissingen: auto ramt gezondheidscentrum en richt ravage aan

Een heftig incident in Vlissingen, afgelopen nacht. Daar knalde een auto met een flinke vaart tegen de gevel van een gezondheidscentrum. Bij het ongeval raakten drie mensen gewond, en de zware klap richtte een ravage aan bij het gezondheidscentrum. De bestuurder van de auto is aangehouden, maar de oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Bekijk de heftige beelden van de ravage in Vlissingen hieronder.

Heftige beelden uit <em>Vlissingen</em>: auto ramt gezondheidscentrum en richt ravage aan Een heftig incident in Vlissingen, afgelopen nacht. Daar knalde een auto met een flinke vaart tegen de gevel van een gezondheidscentrum. Bij het ongeval raakten drie mensen gewond, en de zware klap richtte een ravage aan bij het gezondheidscentrum. De bestuurder van de auto is aangehouden, maar de oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Bekijk de heftige beelden van de ravage in Vlissingen hieronder. Bekijk ook Tweede plofkraak bij Rabobank Kaatsheuvel: bekijk de enorme ravage Bekijk deze video » Heftige beelden: bouwkraan valt om en richt ravage aan in Heel (Limburg) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden uit Vlissingen: auto ramt gezondheidscentrum en richt ravage aan

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden uit Vlissingen: auto ramt gezondheidscentrum en richt ravage aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen