Zien: Mattie Valk racet in Formule 1-auto op het circuit van Assen

Zien: Mattie Valk racet in Formule 1-auto op het circuit van Assen

Begin 2020 kreeg radio-dj Mattie Valk een bijzonder cadeau van zijn collega Marieke Elsinga: met een Formule 1-auto racen over het circuit van Assen. Dit weekend was het dan eindelijk zover. Valk mocht achter voormalig F1-coureur Robert Doornbos plaatsnemen in een echte race-auto, om vervolgens met 300 kilometer per uur over het circuit te jagen. "Tering!" was het woord dat Valk nog kon uitbrengen.

Bekijk de beelden van Mattie Valk op het circuit van Assen hieronder.

Zien: <em>Mattie Valk</em> racet in Formule 1-auto op het circuit van Assen Begin 2020 kreeg radio-dj Mattie Valk een bijzonder cadeau van zijn collega Marieke Elsinga: met een Formule 1-auto racen over het circuit van Assen. Dit weekend was het dan eindelijk zover. Valk mocht achter voormalig F1-coureur Robert Doornbos plaatsnemen in een echte race-auto, om vervolgens met 300 kilometer per uur over het circuit te jagen. "Tering!" was het woord dat Valk nog kon uitbrengen. Bekijk de beelden van Mattie Valk op het circuit van Assen hieronder. Bekijk ook Marieke Elsinga klaagt over rugpijn bij Mattie Valk: 'Beetje Telegraaf-kop' (video) Bekijk deze video » Mattie en Marieke: uitzending loopt weer uit de hand (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Mattie Valk racet in Formule 1-auto op het circuit van Assen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mattie Valk racet in Formule 1-auto op het circuit van Assen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen