Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Restaurant Misverstand, waarin negen relatief jonge mensen met dementie als restaurantmedewerker aan de slag gaan. Laatste shiftIn de slotaflevering is het tijd voor de laatste shift in het restaurant, waar de vrijwilligers de afgelopen weken met veel plezier hebben gewerkt, onder leiding van chef-kok Ron Blaauw. ResultaatOok het afscheid gaat gepaard met een lach en een traan. Tot slot is het tijd voor de finale testen, hebben de afgelopen weken ook aantoonbaar resultaat opgeleverd? Koffietijd gemist? Hartverscheurende verhalen uit Restaurant Misverstand Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Mijnnie ontgaat het compliment dat ze krijgt (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is de laatste aflevering van Restaurant Misverstand, waarin negen relatief jonge mensen met dementie als restaurantmedewerker aan de slag gaan.

Laatste shift
In de slotaflevering is het tijd voor de laatste shift in het restaurant, waar de vrijwilligers de afgelopen weken met veel plezier hebben gewerkt, onder leiding van chef-kok Ron Blaauw.

Resultaat
Ook het afscheid gaat gepaard met een lach en een traan. Tot slot is het tijd voor de finale testen, hebben de afgelopen weken ook aantoonbaar resultaat opgeleverd?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Restaurant Misverstand
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen