De Erfgenaam: Ruben Nicolai heeft 73.000 euro te vergeven (video)

De Erfgenaam: Ruben Nicolai heeft 73.000 euro te vergeven (video)

Ruben Nicolai verdiept zich dinsdagavond in de nalatenschap van Allegona Arts-Sikarti, die 73.000 euro naliet. "Het staat al negen jaar in kas", laat Erfgenamenonderzoeker Klaas Zondervan weten.

Overlijdensadvertentie
Niemand meldde zich na haar overlijden voor het mooie bedrag. Tijd voor Nicolai en zijn team om op onderzoek te gaan, wat begint bij het uitpluizen van de overlijdensadvertentie: "Ik lees de advertentie grondig door maar er staat niets in dat mij verder kan helpen", vertelt de presentator. Bekijk het fragment van De Erfgenaam hieronder.

De Erfgenaam: <em>Ruben Nicolai</em> heeft 73.000 euro te vergeven (video) Ruben Nicolai verdiept zich dinsdagavond in de nalatenschap van Allegona Arts-Sikarti, die 73.000 euro naliet. "Het staat al negen jaar in kas", laat Erfgenamenonderzoeker Klaas Zondervan weten. OverlijdensadvertentieNiemand meldde zich na haar overlijden voor het mooie bedrag. Tijd voor Nicolai en zijn team om op onderzoek te gaan, wat begint bij het uitpluizen van de overlijdensadvertentie: "Ik lees de advertentie grondig door maar er staat niets in dat mij verder kan helpen", vertelt de presentator. Bekijk het fragment van De Erfgenaam hieronder. De Erfgenaam is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Erfgenaam terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in De Erfgenaam: "Wat een drama" (video) Bekijk deze video »
Ruben zit op een dood spoor: "Geen familie, geen kinderen, niets..."

Gaat het Ruben lukken om de erfgenaam van 73.000 euro te vinden? 😲 #DeErfgenaam

Posted by RTL on Tuesday, September 29, 2020
TV :
De Erfgenaam: Ruben Nicolai heeft 73.000 euro te vergeven (video)

De Erfgenaam is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Erfgenaam terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Erfgenaam: Ruben Nicolai heeft 73.000 euro te vergeven (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier