Irma reageert op gehoest tijdens persconferentie: "Niet ziek, had steekje in de keel"

Irma reageert op gehoest tijdens persconferentie: "Niet ziek, had steekje in de keel"

Gebarentolk Irma Sluis hield maandagavond wederom de gemoederen flink bezig. Deze keer ging het echter niet over hamsteren maar om haar gehoest. Aan RTL Boulevard heeft ze nu laten weten wat er gebeurde: "Ik had een steekje in de keel en werd er behoorlijk zenuwachtig van."

'Niet ziek'
Dat laatste is te snappen, aangezien er miljoenen mensen naar de persconferenties kijken en maar wat blij worden van enige luchtigheid tijdens de droge materie. De hoestende Irma werd dan ook al gauw trending-topic op Twitter. 'Het zat toch niet....', vroegen velen zich af. Maar gelukkig stelt ze iedereen gerust: "Ik ben niet ziek." Bekijk het betreffende en veelbesproken moment hieronder.

Irma reageert op gehoest tijdens <em>persconferentie</em>: &quot;Niet ziek, had steekje in de keel&quot; Gebarentolk Irma Sluis hield maandagavond wederom de gemoederen flink bezig. Deze keer ging het echter niet over hamsteren maar om haar gehoest. Aan RTL Boulevard heeft ze nu laten weten wat er gebeurde: "Ik had een steekje in de keel en werd er behoorlijk zenuwachtig van." 'Niet ziek'Dat laatste is te snappen, aangezien er miljoenen mensen naar de persconferenties kijken en maar wat blij worden van enige luchtigheid tijdens de droge materie. De hoestende Irma werd dan ook al gauw trending-topic op Twitter. 'Het zat toch niet....', vroegen velen zich af. Maar gelukkig stelt ze iedereen gerust: "Ik ben niet ziek." Bekijk het betreffende en veelbesproken moment hieronder. Bekijk ook Gebarentolk Irma hoest erop los tijdens persconferentie over nieuwe maatregelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Irma reageert op gehoest tijdens persconferentie: "Niet ziek, had steekje in de keel"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Irma reageert op gehoest tijdens persconferentie: "Niet ziek, had steekje in de keel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen