Fien Vermeulen openhartig over strijd tegen kanker: "Zat op randje hartstilstand" (video)

Fien Vermeulen openhartig over strijd tegen kanker: "Zat op randje hartstilstand" (video)

Fien Vermeulen, die je kunt kennen van haar werk voor Qmusic en haar deelname aan Expeditie Robinson, heeft het boek Het regent zonnestralen geschreven over haar strijd tegen kanker. In gesprek met De Telegraaf is Vermeulen al net zo openhartig als in het boek: "Ik zat op het randje van een hartstilstand."

<em>Fien Vermeulen</em> openhartig over strijd tegen kanker: &quot;Zat op randje hartstilstand&quot; (video) Fien Vermeulen, die je kunt kennen van haar werk voor Qmusic en haar deelname aan Expeditie Robinson, heeft het boek Het regent zonnestralen geschreven over haar strijd tegen kanker. In gesprek met De Telegraaf is Vermeulen al net zo openhartig als in het boek: "Ik zat op het randje van een hartstilstand." Confronterende coverDe ernst van het boek begint al met de cover, waar Vermeulens gezicht in tweeën is verdeeld: aan de linkerkant zien we hoe ze er uit zag tijdens haar chemokuur, aan de rechterkant hoe we haar normaal gesproken kennen. Vermeulen vertelt dat ze die cover in eerste instantie helemaal niet zag zitten. Nadat er uitgebreid over was gepraat, dacht ze bij zichzelf: het is natuurlijk wél de realiteit die ze heeft meegemaakt. Bekijk het interview met Fien Vermeulen hierboven. Bekijk ook Fien Vermeulen stil van reactie op boek Het Regent Zonnestralen: "Dan is het het waard" (video) Bekijk deze video » Fien Vermeulen: "Het is geen kankerboek, maar een boek over leven" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Fien Vermeulen openhartig over strijd tegen kanker: "Zat op randje hartstilstand" (video)

Confronterende cover
De ernst van het boek begint al met de cover, waar Vermeulens gezicht in tweeën is verdeeld: aan de linkerkant zien we hoe ze er uit zag tijdens haar chemokuur, aan de rechterkant hoe we haar normaal gesproken kennen. Vermeulen vertelt dat ze die cover in eerste instantie helemaal niet zag zitten. Nadat er uitgebreid over was gepraat, dacht ze bij zichzelf: het is natuurlijk wél de realiteit die ze heeft meegemaakt.

Bekijk het interview met Fien Vermeulen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fien Vermeulen openhartig over strijd tegen kanker: "Zat op randje hartstilstand" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen