The Masked Singer: Skelet geeft een hint (video)

The Masked Singer: Skelet geeft een hint (video)

Welke BN'er zou er toch verstopt zitten in het pak van het skelet? In een zojuist vrijgegeven video vertelt ze dat ze zich niet snel laat kisten maar enorm bang voor vogels is. Weet jij raad met deze hint? Bekijk de video van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer: <em>Skelet</em> geeft een hint (video) Welke BN'er zou er toch verstopt zitten in het pak van het skelet? In een zojuist vrijgegeven video vertelt ze dat ze zich niet snel laat kisten maar enorm bang voor vogels is. Weet jij raad met deze hint? Bekijk de video van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer gemist? Het Skelet zingt Say My Name Bekijk deze video »

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Skelet geeft een hint (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen