Martien Meiland over Maxime en nieuwe vriend: "Jij zit altijd zo te kleffen!" (video)

Martien Meiland over Maxime en nieuwe vriend: "Jij zit altijd zo te kleffen!" (video)

Aran Bade, verslaggever van RTL Boulevard, ging eens poolshoogte nemen bij de familie Meiland. Zij wonen inmiddels in het Gelderse Hengelo, en het gesprek kwam ook op de nieuwe vriend van Maxime. Daar is Martien nogal uitgesproken over: "Jij zit altijd zo te kleffen!"

<em>Martien Meiland</em> over Maxime en nieuwe vriend: &quot;Jij zit altijd zo te kleffen!&quot; (video) Aran Bade, verslaggever van RTL Boulevard, ging eens poolshoogte nemen bij de familie Meiland. Zij wonen inmiddels in het Gelderse Hengelo, en het gesprek kwam ook op de nieuwe vriend van Maxime. Daar is Martien nogal uitgesproken over: "Jij zit altijd zo te kleffen!" Roze wolkMoeder Erica pakt het iets subtieler aan; volgens haar zitten Maxime en haar vriend Leroy nog behoorlijk op de roze wolk die bij een prille verliefdheid hoort. Toch zegt Martien dat hij het wel erg leuk vindt, maar Maxime reageert als een gepikeerde puberdochter die geen zin heeft in gezeur van haar ouders: "Zij zijn vreselijk!" Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Martien wil aan de botox (video) Bekijk deze video » Martien en Maxime weer op zoek naar een schat in Chateau Meiland (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland over Maxime en nieuwe vriend: "Jij zit altijd zo te kleffen!" (video)

Roze wolk
Moeder Erica pakt het iets subtieler aan; volgens haar zitten Maxime en haar vriend Leroy nog behoorlijk op de roze wolk die bij een prille verliefdheid hoort. Toch zegt Martien dat hij het wel erg leuk vindt, maar Maxime reageert als een gepikeerde puberdochter die geen zin heeft in gezeur van haar ouders: "Zij zijn vreselijk!"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland over Maxime en nieuwe vriend: "Jij zit altijd zo te kleffen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen