Bij ons op het kamp: Mario's oma ligt in het ziekenhuis (video)

Bij ons op het kamp: Mario's oma ligt in het ziekenhuis (video)

De oma van Mario ligt in het ziekenhuis, nadat ze een TIA heeft gehad. Uiteraard gaat hij meteen bij haar op bezoek aangezien familie enorm belangrijk voor hem is. "We doen alles voor haar", vertelt hij. Bekijk het fragment van Bij ons op het kamp hieronder.

<em>Bij ons op het kamp</em>: Mario's oma ligt in het ziekenhuis (video) De oma van Mario ligt in het ziekenhuis, nadat ze een TIA heeft gehad. Uiteraard gaat hij meteen bij haar op bezoek aangezien familie enorm belangrijk voor hem is. "We doen alles voor haar", vertelt hij. Bekijk het fragment van Bij ons op het kamp hieronder. Bij ons op het kamp is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bij ons op het kamp: Romano zakt door stellingkast (video) Bekijk deze video »

Bij ons op het kamp is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bij ons op het kamp: Mario's oma ligt in het ziekenhuis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen