Video: eerste beelden Geraldine en de Vrouwen, vanuit Kroatië

Video: eerste beelden Geraldine en de Vrouwen, vanuit Kroatië

Geraldine Kemper is op reis gegaan met zes vrouwen die allemaal te maken hebben gehad met seksueel geweld: "Ik heb de eer om ze te mogen volgen tijdens een loodzware therapieweek in Kroatië."

Taboe doorbreken
De presentatrice wil in het programma laten zien wat de gevolgen van een verkrachting zijn en het taboe om daarover te praten doorbreken. Bekijk de eerste beelden van Geraldine en de Vrouwen, dat vanaf 11 oktober op RTL4 te zien is, hieronder.

Video: eerste beelden <em>Geraldine en de Vrouwen</em>, vanuit Kroatië Geraldine Kemper is op reis gegaan met zes vrouwen die allemaal te maken hebben gehad met seksueel geweld: "Ik heb de eer om ze te mogen volgen tijdens een loodzware therapieweek in Kroatië." Taboe doorbrekenDe presentatrice wil in het programma laten zien wat de gevolgen van een verkrachting zijn en het taboe om daarover te praten doorbreken. Bekijk de eerste beelden van Geraldine en de Vrouwen, dat vanaf 11 oktober op RTL4 te zien is, hieronder. Bekijk ook Zien: Geraldine Kemper danst topless met vriendinnen op het strand Bekijk deze video »
TV :
Video: eerste beelden Geraldine en de Vrouwen, vanuit Kroatië


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: eerste beelden Geraldine en de Vrouwen, vanuit Kroatië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier