Hoogleraar over mondkapjeschaos: "Verplichting komt eraan" (video)

Hoogleraar over mondkapjeschaos: "Verplichting komt eraan" (video)

Het kabinet adviseert dringend om een mondkapje te dragen in winkels in de vier grote steden. Dat zorgt voor grote onduidelijkheid en chaos, zo vindt hoogleraar ontwikkelingen publieke opinie Henri Beunders. Hij pleit voor een mondkapjesplicht.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

Hoogleraar over <em>mondkapjeschaos</em>: &quot;Verplichting komt eraan&quot; (video) Het kabinet adviseert dringend om een mondkapje te dragen in winkels in de vier grote steden. Dat zorgt voor grote onduidelijkheid en chaos, zo vindt hoogleraar ontwikkelingen publieke opinie Henri Beunders. Hij pleit voor een mondkapjesplicht. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook Nabeschouwing Wie is de Mol: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen Bekijk deze video » Zien: nabestaanden Nicky Verstappen geloven "geen barst" van verklaring Jos B. Bekijk deze video » Fien Vermeulen openhartig over strijd tegen kanker: "Zat op randje hartstilstand" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hoogleraar over mondkapjeschaos: "Verplichting komt eraan" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoogleraar over mondkapjeschaos: "Verplichting komt eraan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen