Vannacht eerste televisiedebat Trump versus Biden: wie wint er? (video)

Vannacht eerste televisiedebat Trump versus Biden: wie wint er? (video)

Dinsdagnacht is het zover: Donald Trump en Joe Biden zullen voor het eerst in de strijd om het Amerikaanse presidentschap tegenover elkaar staan in een groot televisiedebat. Hoe dat in zijn werk gaat, zie je in deze video van het AD.

Bekijk de video van het AD hieronder:

Vannacht eerste televisiedebat <em>Trump versus Biden</em>: wie wint er? (video) Dinsdagnacht is het zover: Donald Trump en Joe Biden zullen voor het eerst in de strijd om het Amerikaanse presidentschap tegenover elkaar staan in een groot televisiedebat. Hoe dat in zijn werk gaat, zie je in deze video van het AD. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Joe Biden: "De acties van Trump zijn bijna crimineel, hij kan beter aftreden" (video) Bekijk deze video » Zien: wie is Amy Coney Barrett, Trumps kandidaat opperrechter? (video) Bekijk deze video » Eerste debat Trump - Biden: wat kunnen we verwachten? (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Vannacht eerste televisiedebat Trump versus Biden: wie wint er? (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vannacht eerste televisiedebat Trump versus Biden: wie wint er? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen