Tijd Voor MAX gemist? Rudi Vranckx reisde zijn camper door Europa

Tijd Voor MAX gemist? Rudi Vranckx reisde zijn camper door Europa

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 29 september terugkijken bij Gids.tv.

Verslaggever Rudi Vranckx reisde tijdens de lockdown ruim zesduizend kilometer met zijn camper door Europa. Waar hij normaal gesproken verslag doet van oorlogen, gaat hij nu op zoek naar de impact van corona in Europa. Hij vertelde erover bij Tijd Voor MAX.

Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd Voor MAX</em> gemist? <em>Rudi Vranckx</em> reisde zijn camper door Europa Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 29 september terugkijken bij Gids.tv. Verslaggever Rudi Vranckx reisde tijdens de lockdown ruim zesduizend kilometer met zijn camper door Europa. Waar hij normaal gesproken verslag doet van oorlogen, gaat hij nu op zoek naar de impact van corona in Europa. Hij vertelde erover bij Tijd Voor MAX. Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Simone van der Vlugt: "Ik had huidkanker en dat is maar net goed gegaan" (video) Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Dries Roelvink en Ben Cramer zingen nieuwe single 'Vriendschap voor het leven' Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd Voor MAX gemist? Rudi Vranckx reisde zijn camper door Europa

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd Voor MAX gemist? Rudi Vranckx reisde zijn camper door Europa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen