Tijd Voor MAX: Martine is wildlife dierenarts in Afrika (video)

Tijd Voor MAX: Martine is wildlife dierenarts in Afrika (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 29 september terugkijken bij Gids.tv.

Hoe wordt een Nederlands stadsmeisje een wildlife dierenarts in Afrika, die wilde gorilla’s onderzoekt, leeuwen vangt in de nacht en de strijd aangaat tegen stropers? Martine van Zijll Langhout schreef een boek over haar avonturen: Over Leven In Het Wild.

Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd Voor MAX</em>: Martine is <em>wildlife dierenarts</em> in Afrika (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 29 september terugkijken bij Gids.tv. Hoe wordt een Nederlands stadsmeisje een wildlife dierenarts in Afrika, die wilde gorilla’s onderzoekt, leeuwen vangt in de nacht en de strijd aangaat tegen stropers? Martine van Zijll Langhout schreef een boek over haar avonturen: Over Leven In Het Wild. Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tijd Voor MAX gemist? Intensivist Oscar over actievoerende BN'ers Bekijk deze video » Tijd Voor MAX gemist? Alles over nieuw tv-programma Onder 1 Dak Bekijk deze video » Tijd Voor MAX: wordt Tara Boxman de beste zakenvrouw van Rotterdam? Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd Voor MAX: Martine is wildlife dierenarts in Afrika (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd Voor MAX: Martine is wildlife dierenarts in Afrika (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen