Tijd Voor MAX gemist? Alles over het Gala van de Biodiversiteit (video)

Tijd Voor MAX gemist? Alles over het Gala van de Biodiversiteit (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 29 september terugkijken bij Gids.tv.

Morgen vindt het Gala van de Biodiversiteit plaats, voor de eerste keer. Andre Astro is één van de sprekers en Jim Jansen organiseert het. Samen vertellen ze erover bij Tijd Voor MAX.

Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd Voor MAX</em> gemist? Alles over het <em>Gala van de Biodiversiteit</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 29 september terugkijken bij Gids.tv. Morgen vindt het Gala van de Biodiversiteit plaats, voor de eerste keer. Andre Astro is één van de sprekers en Jim Jansen organiseert het. Samen vertellen ze erover bij Tijd Voor MAX. Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Ingrid Kamerling over documentaire maken met TBSers Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Tweede coronagolf is een feit en personeelstekort dreigt Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Peter Koelewijn zingt speciaal lied voor Tineke Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd Voor MAX gemist? Alles over het Gala van de Biodiversiteit (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd Voor MAX gemist? Alles over het Gala van de Biodiversiteit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen