RTL Boulevard: Ouders Nicky Verstappen horen Jos B. vol ongeloof aan

RTL Boulevard: Ouders Nicky Verstappen horen Jos B. vol ongeloof aan

Het is vandaag dag 2 in het proces tegen Jos B. Gisteren legde hij voor het eerst in twee jaar een verklaring af waarin hij zei dat hij Nicky Verstappen in 1998 dood aantrof op de Brunsummerheide. Maar ondanks dat er vandaag gedetailleerde vragen worden gesteld over zijn verhaal, maakt Jos B. maar weinig duidelijk, tot grote frustratie van de familie.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>RTL Boulevard</em>: Ouders <em>Nicky Verstappen</em> horen Jos B. vol ongeloof aan Het is vandaag dag 2 in het proces tegen Jos B. Gisteren legde hij voor het eerst in twee jaar een verklaring af waarin hij zei dat hij Nicky Verstappen in 1998 dood aantrof op de Brunsummerheide. Maar ondanks dat er vandaag gedetailleerde vragen worden gesteld over zijn verhaal, maakt Jos B. maar weinig duidelijk, tot grote frustratie van de familie. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Op1 gemist? Misdaadjournalist Jan Meeus over het proces tegen Jos B. Bekijk deze video » Jinek gemist? Saskia Belleman noemt de verklaring van Jos B. "een beetje laf" Bekijk deze video » Jinek: hoe kwam het DNA van Jos B. op de onderbroek van Nicky Verstappen? Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Ouders Nicky Verstappen horen Jos B. vol ongeloof aan

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ouders Nicky Verstappen horen Jos B. vol ongeloof aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen