Erica en Maxime Meiland zetten zich in voor arme gezinnen (video)

Erica en Maxime Meiland zetten zich in voor arme gezinnen (video)

De familie Meiland woont inmiddels alweer een paar maanden in Nederland en dus is er ook meer tijd om leuke klusjes aan te pakken. Zo kunnen wij bekend maken dat Martien als een echte Gaston geldprijzen gaat uitreiken en Erica en Maxime Meiland zich in gaan zetten voor het goede doel, om kinderarmoede tegen te gaan.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Erica en Maxime Meiland zetten zich in voor arme gezinnen (video) De familie Meiland woont inmiddels alweer een paar maanden in Nederland en dus is er ook meer tijd om leuke klusjes aan te pakken. Zo kunnen wij bekend maken dat Martien als een echte Gaston geldprijzen gaat uitreiken en Erica en Maxime Meiland zich in gaan zetten voor het goede doel, om kinderarmoede tegen te gaan. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Martien wil aan de botox (video) Bekijk deze video » Martien en Maxime weer op zoek naar een schat in Chateau Meiland (video) Bekijk deze video » Martien Meiland over Maxime en nieuwe vriend: "Jij zit altijd zo te kleffen!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Erica en Maxime Meiland zetten zich in voor arme gezinnen (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erica en Maxime Meiland zetten zich in voor arme gezinnen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen