Jan Smeets in De Vooravond over Mick Jagger in 1979 op Pinkpop

Jan Smeets in De Vooravond over Mick Jagger in 1979 op Pinkpop

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 29 september terugkijken bij Gids.tv.

Bij De Vooravond blikte Jan Smeets terug op 50 edities Pinkpop Aan bod kwam onder meer 1979, toen Mick Jagger er was, maar toch niet optrad.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jan Smeets in <em>De Vooravond</em> over Mick Jagger in 1979 op <em>Pinkpop</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 29 september terugkijken bij Gids.tv. Bij De Vooravond blikte Jan Smeets terug op 50 edities Pinkpop Aan bod kwam onder meer 1979, toen Mick Jagger er was, maar toch niet optrad. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond: Frank Evenblij over een bijzondere Tour De France Bekijk deze video » De Vooravond gemist? "Straks moeten we in lockdown door deze idioten!" Bekijk deze video » Renze Klamer vat muzikaal de maand samen in De Vooravond (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Smeets in De Vooravond over Mick Jagger in 1979 op Pinkpop

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Smeets in De Vooravond over Mick Jagger in 1979 op Pinkpop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen