Opsporing Verzocht: 81-jarige weduwe overvallen in Roermond

Opsporing Verzocht: 81-jarige weduwe overvallen in Roermond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken.

In de nacht van zaterdag 18 april werd in Roermond een weduwe ruw gewekt door twee overvallers. Een man en een vrouw stonden met messen naast haar bed. Uiteindelijk lieten ze de 81-jarige vrouw vastgebonden achter.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 81-jarige weduwe overvallen in <em>Roermond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken. In de nacht van zaterdag 18 april werd in Roermond een weduwe ruw gewekt door twee overvallers. Een man en een vrouw stonden met messen naast haar bed. Uiteindelijk lieten ze de 81-jarige vrouw vastgebonden achter. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: 81-jarige weduwe overvallen in Roermond

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 81-jarige weduwe overvallen in Roermond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen