Johan Derksen is beland op historisch dieptepunt: "Ontslag op staande voet"

Johan Derksen is beland op historisch dieptepunt: "Ontslag op staande voet"

Johan Derksen is niet te spreken over de verhuizing van de Champions League van SBS6 naar SBS9: "De totaal oninteressante wedstrijden moeten we ook uitzenden. Dat deden we vorige week op SBS6 en daar waren ze teleurgesteld over. Nu worden we verbannen naar SBS9, dat is het voorportaal naar ontslag op staande voet."

<em>Johan Derksen</em> is beland op historisch dieptepunt: &quot;Ontslag op staande voet&quot; Johan Derksen is niet te spreken over de verhuizing van de Champions League van SBS6 naar SBS9: "De totaal oninteressante wedstrijden moeten we ook uitzenden. Dat deden we vorige week op SBS6 en daar waren ze teleurgesteld over. Nu worden we verbannen naar SBS9, dat is het voorportaal naar ontslag op staande voet." Bekijk dit fragment uit de voorbeschouwing van de UEFA Champions League hierboven. Johan Derksen over SBS9: "Dieptepunt uit mijn carrière" (Veronica Inside) Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen is beland op historisch dieptepunt: "Ontslag op staande voet"

Bekijk dit fragment uit de voorbeschouwing van de UEFA Champions League hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen is beland op historisch dieptepunt: "Ontslag op staande voet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen