Opsporing Verzocht: 35-jarige vrouw neergeschoten in woning Arnhem

Opsporing Verzocht: 35-jarige vrouw neergeschoten in woning Arnhem

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken.

Een 35-jarige vrouw werd op maandagavond 24 augustus 2020 neergeschoten in haar woning aan de Floriszstraat in Arnhem. Het slachtoffer is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. Zij laat twee jonge kinderen achter.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 35-jarige vrouw neergeschoten in woning Arnhem Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken. Een 35-jarige vrouw werd op maandagavond 24 augustus 2020 neergeschoten in haar woning aan de Floriszstraat in Arnhem. Het slachtoffer is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. Zij laat twee jonge kinderen achter. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: 35-jarige vrouw neergeschoten in woning Arnhem

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 35-jarige vrouw neergeschoten in woning Arnhem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen