Johan Derksen over Mark van Bommel: "Uitstekende trainer voor Schalke"

Johan Derksen over Mark van Bommel: "Uitstekende trainer voor Schalke"

Mark van Bommel wordt volgens verschillende berichten coach van Schalke 04. Johan Derksen vindt dat een uitstekende stap: "Ik vind Van Bommel een uitstekende trainer voor de Duitse competitie. Het zal ook een grote trainer gaan worden. Het zit wel eens tegen, natuurlijk..."

<em>Johan Derksen</em> over <em>Mark van Bommel</em>: &quot;Uitstekende trainer voor Schalke&quot; Mark van Bommel wordt volgens verschillende berichten coach van Schalke 04. Johan Derksen vindt dat een uitstekende stap: "Ik vind Van Bommel een uitstekende trainer voor de Duitse competitie. Het zal ook een grote trainer gaan worden. Het zit wel eens tegen, natuurlijk..." Bekijk het fragment uit de voorbeschouwing op de UEFA Champions League hierboven. Bekijk ook Veronica Inside: "Mark van Bommel wordt niet de nieuwe coach van Schalke" Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen over Mark van Bommel: "Uitstekende trainer voor Schalke"

Bekijk het fragment uit de voorbeschouwing op de UEFA Champions League hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over Mark van Bommel: "Uitstekende trainer voor Schalke" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen