Netflix komt kritiek op Undercover tegemoet met cursus Vlaams (video)

Netflix komt kritiek op Undercover tegemoet met cursus Vlaams (video)

<em>Netflix</em> komt kritiek op <em>Undercover</em> tegemoet met cursus Vlaams (video) Er is veel kritiek op het nieuwe seizoen van Undercover, vooral bij de Nederlandse kijker: Het seizoen zou "te Vlaams" zijn. Die kritiek lijkt Netflix te snappen en daarom komt er een video online met de dames uit de serie: Elise Schaap en Anna Drijver. Zij leren jou Vlaams. Bekijk de video van Netflix hierboven. Undercover: Vlaams voor beginners met Anna Drijver en Elise Schaap (video) Bekijk deze video » Zien: zo klinkt het Nederlandse Undercover in 8 verschillende talen Bekijk deze video »
Serie :
Netflix komt kritiek op Undercover tegemoet met cursus Vlaams (video)

Er is veel kritiek op het nieuwe seizoen van Undercover, vooral bij de Nederlandse kijker: Het seizoen zou "te Vlaams" zijn. Die kritiek lijkt Netflix te snappen en daarom komt er een video online met de dames uit de serie: Elise Schaap en Anna Drijver. Zij leren jou Vlaams.

Bekijk de video van Netflix hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix komt kritiek op Undercover tegemoet met cursus Vlaams (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen