Opsporing Verzocht gemist? Rachid Zaoudi al bijna 7 jaar vermist

Opsporing Verzocht gemist? Rachid Zaoudi al bijna 7 jaar vermist

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken.

Bijna zeven jaar geleden, op 5 december 2013, verdween de toen 36-jarige Rachid Zaoudi. Sindsdien probeert zijn familie erachter te komen waar hij is en wat er met hem is gebeurd. Rachids familie kreeg in de maanden voor zijn verdwijning aanwijzingen dat hij financiële problemen had. Mogelijk zijn die problemen aanleiding geweest voor zijn verdwijning.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Rachid Zaoudi</em> al bijna 7 jaar vermist Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken. Bijna zeven jaar geleden, op 5 december 2013, verdween de toen 36-jarige Rachid Zaoudi. Sindsdien probeert zijn familie erachter te komen waar hij is en wat er met hem is gebeurd. Rachids familie kreeg in de maanden voor zijn verdwijning aanwijzingen dat hij financiële problemen had. Mogelijk zijn die problemen aanleiding geweest voor zijn verdwijning. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Rachid Zaoudi al bijna 7 jaar vermist

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Rachid Zaoudi al bijna 7 jaar vermist of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen