Ernst Kuipers bij Op1: "Capaciteit IC's moet omhoog als aantallen doorlopen"

Ernst Kuipers bij Op1: "Capaciteit IC's moet omhoog als aantallen doorlopen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken.

Ernst Kuipers waarschuwt vanavond bij Op1 maar weer eens voor de gevaren die kunnen ontstaan als de lijn met coronabesmettingen op deze manier doorzet: "De voorspelling is dat we in dit tempo in dit weekend op 1000 patiënten komen. Je ontkomt er dan niet aan om de capaciteit te verhogen bij de IC's."

<em>Ernst Kuipers</em> bij <em>Op1</em>: &quot;Capaciteit IC's moet omhoog als aantallen doorlopen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken. Ernst Kuipers waarschuwt vanavond bij Op1 maar weer eens voor de gevaren die kunnen ontstaan als de lijn met coronabesmettingen op deze manier doorzet: "De voorspelling is dat we in dit tempo in dit weekend op 1000 patiënten komen. Je ontkomt er dan niet aan om de capaciteit te verhogen bij de IC's." Bekijk het hele gesprek met Ernst Kuipers hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers bij Op1: "Capaciteit IC's moet omhoog als aantallen doorlopen"

Bekijk het hele gesprek met Ernst Kuipers hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers bij Op1: "Capaciteit IC's moet omhoog als aantallen doorlopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen