Jesse Klaver over mondkapjes: "Gemiste kans dat er geen plicht komt" (Op1)

Jesse Klaver over mondkapjes: "Gemiste kans dat er geen plicht komt" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken.

Jesse Klaver vindt het een gemiste kans dat er geen mondkapjesplicht, maar een dringende oproep tot het dragen van mondkapjes uit de persconferentie van 28 september is gekomen. Dat vertelt hij dinsdagavond bij Op1.

<em>Jesse Klaver</em> over mondkapjes: &quot;Gemiste kans dat er geen plicht komt&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken. Jesse Klaver vindt het een gemiste kans dat er geen mondkapjesplicht, maar een dringende oproep tot het dragen van mondkapjes uit de persconferentie van 28 september is gekomen. Dat vertelt hij dinsdagavond bij Op1. De leider van GroenLinks neemt dit het kabinet ook kwalijk: "Ik zou willen dat er een plicht zou komen. Ik vind ook niet dat we dat aan wetenschappers moeten vragen, uiteindelijk is het een politieke keuze. Een plicht geeft helderheid." Bekijk het hele gesprek met Jesse Klaver hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jesse Klaver over mondkapjes: "Gemiste kans dat er geen plicht komt" (Op1)

De leider van GroenLinks neemt dit het kabinet ook kwalijk: "Ik zou willen dat er een plicht zou komen. Ik vind ook niet dat we dat aan wetenschappers moeten vragen, uiteindelijk is het een politieke keuze. Een plicht geeft helderheid."

Bekijk het hele gesprek met Jesse Klaver hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver over mondkapjes: "Gemiste kans dat er geen plicht komt" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen