Ernst Kuipers over het nut van een avondklok: "Er moeten rigoureuze maatregelen komen" (Op1)

Ernst Kuipers over het nut van een avondklok: "Er moeten rigoureuze maatregelen komen" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken.

Dinsdag werd bekend dat het kabinet plannen heeft om een avondklok in te voeren. Dit komt ter sprake in Op1. Ernst Kuipers legt het nut van zo'n avondklok uit.

<em>Ernst Kuipers</em> over het nut van een <em>avondklok</em>: &quot;Er moeten rigoureuze maatregelen komen&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken. Dinsdag werd bekend dat het kabinet plannen heeft om een avondklok in te voeren. Dit komt ter sprake in Op1. Ernst Kuipers legt het nut van zo'n avondklok uit. "Je hebt voor nu een aantal rigoureuze maatregelen nodig om het weer echt flink naar beneden te krijgen. Ik zou er bijvoorbeeld zeer goed mee kunnen leven als er een mondkapjesplicht komt. Deze maatregel ook." ProfvoetballerOok Jesse Klaver lijkt wel voorstander: "Als ik iets zou willen doen dat de mensen leuk vinden, was ik wel profvoetballer geworden, als ik dat had gekund". Bekijk het hele gesprek met hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers over het nut van een avondklok: "Er moeten rigoureuze maatregelen komen" (Op1)

"Je hebt voor nu een aantal rigoureuze maatregelen nodig om het weer echt flink naar beneden te krijgen. Ik zou er bijvoorbeeld zeer goed mee kunnen leven als er een mondkapjesplicht komt. Deze maatregel ook."

Profvoetballer
Ook Jesse Klaver lijkt wel voorstander: "Als ik iets zou willen doen dat de mensen leuk vinden, was ik wel profvoetballer geworden, als ik dat had gekund".

Bekijk het hele gesprek met hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers over het nut van een avondklok: "Er moeten rigoureuze maatregelen komen" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen