Op1 gemist? Viroloog Marion Koopmans: ‘Coronavirus blijft nog minimaal een jaar’

Op1 gemist? Viroloog Marion Koopmans: ‘Coronavirus blijft nog minimaal een jaar’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken.

Viroloog Marion Koopmans denkt dat het nog wel even duurt voor we van het coronavirus af zijn, zo vertelt ze bij Op1. Ze spreekt over minimaal een jaar. “Ik denk dat je er rekening mee moet houden dat het echt nog langere tijd gaat duren en dat we het met elkaar moeten oppakken. En op moeten houden met het gebakkelei en naar oplossingen toe moeten.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Viroloog Marion Koopmans: ‘Coronavirus blijft nog minimaal een jaar’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken. Viroloog Marion Koopmans denkt dat het nog wel even duurt voor we van het coronavirus af zijn, zo vertelt ze bij Op1. Ze spreekt over minimaal een jaar. “Ik denk dat je er rekening mee moet houden dat het echt nog langere tijd gaat duren en dat we het met elkaar moeten oppakken. En op moeten houden met het gebakkelei en naar oplossingen toe moeten. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Viroloog Marion Koopmans: ‘Coronavirus blijft nog minimaal een jaar’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Viroloog Marion Koopmans: ‘Coronavirus blijft nog minimaal een jaar’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen