Zien: Jeroen Pauw presenteert speciale editie Op1 rond debat Trump en Biden

Zien: Jeroen Pauw presenteert speciale editie Op1 rond debat Trump en Biden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken.

Jeroen Pauw heeft erg veel zin in de speciale nacht die de talkshow Op1 woensdagnacht organiseert rond het debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Hij kijkt uit naar het debat: "Trump staat enigszins achter, hij heeft humor, is ongemanierd en hij heeft zijn eigen alternatieve waarheden. Dat maakt het spannend om te kijken."

Lees hier wanneer en waar je het __debat tussen Joe Biden en Donald Trump __ kunt volgen.

Zien: <em>Jeroen Pauw</em> presenteert speciale editie <em>Op1</em> rond debat Trump en Biden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 september terugkijken. Jeroen Pauw heeft erg veel zin in de speciale nacht die de talkshow Op1 woensdagnacht organiseert rond het debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Hij kijkt uit naar het debat: "Trump staat enigszins achter, hij heeft humor, is ongemanierd en hij heeft zijn eigen alternatieve waarheden. Dat maakt het spannend om te kijken." Lees hier wanneer en waar je het __debat tussen Joe Biden en Donald Trump __ kunt volgen. Bekijk het hele gesprek met Jeroen Pauw hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jeroen Pauw presenteert speciale editie Op1 rond debat Trump en Biden

Bekijk het hele gesprek met Jeroen Pauw hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeroen Pauw presenteert speciale editie Op1 rond debat Trump en Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier